سید احسان قاضی زاده هاشمی گفت: اگر با فرهنگ کشور خود و سرزمین مخاطب آشنایی نداشته باشیم ارتباط مناسب در بستر گردشگری شکل نمی گیرد. کمیسیون فرهنگی مجلس هم روی این موضوع تمرکز بیشتری کرده است.
برنامه " گفت و گوی فرهنگی " رادیو گفت و گو با موضوع رتبه بندی راهنمایان گردشگری در ارتباط تلفنی با سید احسان قاضی زاده هاشمی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی روانه آنتن شد.
قاضی زاده هاشمی در ابتدای ارتباط تلفنی با رادیو گفت و گو گفت: در حال حاضر گروه ها و مجموعه های مختلف گردشگری داریم که باید سامان دهی شوند البته نه به این معنی که شاهد تنوع آژانس ها، تشکل ها ویا مجموعه ها نباشیم.
وی با بیان اینکه همه این مجموعه ها باید از قواعد عمومی به خصوص در مورد آموزش نیروها در قالب تورلیدرها و راهنمایان استفاده کنند افزود: اولین شناخت باید فرهنگ شناسی باشد کسانی که مولد حوزه گردشگری هستند باید نه تنها کشور خودمان را به معنی واقعی کلمه از لحاظ جاذبه ها، توانمندی ها، تاریخ و جغرافیا بشناسند و آشنا به حوزه اقوام متنوع فرهنگی در کشور باشند بلکه باید نسبت به جهان هم شناخت کافی داشته باشند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینکه این شناخت به صورت تجربی به دست نمی آید و نیازمند حوزه آموزش است افزود: آموزش شرط لازم است ولی مهم تر از آن دانستن هویت و تاریخ و فرهنگ کشورمان است. اگر ما با فرهنگ و هویت کشور خودمان و سرزمین مخاطبمان آشنایی نداشته باشیم ارتباطی که قرار است در بستر گردشگری شکل بگیرد اتفاق نمی افتد و در این زمینه توفیقی نخواهیم داشت.
قاضی زاده هاشمی گفت : ما در حال حاضر ارتباط خوبی با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری گرفته ایم و فراکسیون گردشگری مجلس هم فعال شده است. کمیسیون فرهنگی مجلس هم روی این موضوع تمرکز بیشتری کرده است.
وی بیان داشت: دو هفته پیش جلسه ای با متولیان حوزه گردشگری در تهران داشتیم و قرار است یک سری برنامه و سیاست گذاری های ثابت توسط خود آژانس ها پیاده سازی شود.
قاضی زاده هاشمی تصریح کرد: این مسئله در رشد بازار آنها و ارتقاء درآمدها تاثیر بسزایی دارد چرا که یکی از مهمترین مقوله ها در حوزه گردشگری کیفیت بالای خدمات است.
وی گفت: خیلی از تورهای گردشگری در طول زمان زمین خورده اند چرا که به دنبال درآمدهای لحظه ای و آنی بودند و به طور کامل مشتریان خود را از دست داده اند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تاکید کرد: این موضوع برای سایر گروهها درسی شده که کیفیت کار خود را از طریق ارتقاء آموزش ها و استفاده از نیروهای نخبه بالا برده و درآمد بیشتری کسب کنند.
وی در پایان اظهار داشت: کتابهایی توسط نهادهای مردمی شهرداری پیش از این آماده شده بود ولی اینکه تورگردشگری به صورت حرفه ای یا چند زبانه و اینکه تهران خود مقصد گردشگری به خصوص برای خارجی ها باشد مورد غفلت واقع شده است.
انتهای پیام/
آیینه رسانه ها :
رادیو گفت و گو / مجلس به دنبال بالابردن سطح آموزش راهنمایان گردشگری است