عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه یکی از وظایف کمیسیون فرهنگی رسیدگی به وضعیت قانون مطبوعات در کشور است عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم جلوی چنین بی قانونی هایی را در معاونت مطبوعاتی بگیریم.
به گزارش بام ایران خبر؛ سید احسان قاضی زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص انتخابات شائبه دار برای نماینده رسانه ها در هیئت نظارت بر مطبوعات اظهار داشت: انتخاباتی که در این دوره برای تعیین نماینده مطبوعات برگزار و طراحی شد در نوع خود به لحاظ نحوه برگزاری و نتیجه بی سابقه بوده است.
وی با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا چنین انتخاباتی برگزار نمی شود بیان داشت: در این انتخابات، مجری، ناظر و نامزد و در نهایت منتخب انتخابات یک فرد بود که عملاً مانند این است که انتخاباتی برگزار نشده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ضمن یادآوری این نکته که برگزاری انتخابات به شکل الکترونیکی در قانون نیامده است بیان داشت: برای این انتخابات تنها یک بند وجود دارد اما درباره شیوه اجرایی آن هیچ آیین نامه ای وجود ندارد.
قاضی زاده تصریح کرد: هیچ یک از موارد نظیر نحوه نظارت و شکل اجرای انتخابات در قانون مطبوعات پیش بینی نشده و به این نوع که در حال حاضر معاون مطبوعاتی اعمال کرده است وجود ندارد.
وی ضمن بیان این که اگرچه نمایندگان ناظری از دیگر دستگاه ها وجود دارد اما روند تأیید صلاحیت نامزد ها قابل قبول نبوده گفت: نوع رفتاری که انجام شده است باعث شد افرادی که می خواستند کاندیدا شوند، به خاطر اعتراض به این روند کاندیدا نشدند؛ همچنین اخباری وجود دارد که حتی افرادی که در جبهه دولت و اصلاحات هستند به خاطر اعتراض نسبت به این نوع از انتخابات کاندیدا نشدند.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین گفت: رد صلاحیت های گسترده پیش از برگزاری این انتخابات از سوی همه جناح ها مورد اعتراض قرار گرفت به طوری که تعدادی از افراد که می توانستند رقبای نامزد اصلی باشند رد شدند این در حالی است که این افراد در حال حاضر دارای رسانه هستند و صلاحیت اداره یک رسانه را دارند.
قاضی زاده افزود: اگر این افراد فاقد صلاحیت هستند چگونه نشریه آنها روزانه یا چاپ می شود و یا رسانه آنها در حال بارگزاری خبر است و اگر صلاحیت اداره نشریه یا رسانه خود را دارند پس صلاحیت نمایندگی نشریات را نیز دارا هستند.
وی همچنین بیان داشت: همه موارد فوق باعث می شود که این انتخابات از نظر اعضای کمیسیون فرهنگی یک انتخابات غیر قانونی باشد و باید در طرح نظام جامع رسانه این موارد گنجانده شده و خلا های قانونی در هیأت نظارت بر مطبوعات اصلاح شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تأکید بر اینکه یکی از وظایف کمیسیون فرهنگی رسیدگی به وضعیت قانون مطبوعات در کشور است عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم جلوی چنین بی قانونی هایی را در معاونت مطبوعاتی بگیریم.
قاضی زاده تصریح کرد: از نگاه اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس، انتخابات هیأت نظارت بر مطبوعات کاملاً غیر قانونی است؛ حتی نماینده های اصلاح طلب هم در کمیسیون فرهنگی این روند برگزاری انتخابات را قبول نداشته و به آن اعتراض دارند.
وی در پایان گفت: انتخاب نماینده رسانه ها در هیئت نظارت بر مطبوعات باید بر اساس یک مبنا و شیوه صحیحی صورت بگیرد و نمی توان بر اساس برداشت های یک یا چند نفر از قانون مطبوعات این انتخابات را برگزار کرد.
انتهای پیام/
آیینه رسانه ها :
بام ایران خبر / از نظر کمیسیون فرهنگی این انتخابات غیر قانونی است
رهیاب نیوز / حتی نماینده های اصلاح طلب مجلس هم به نحوه انتخاب نماینده رسانه ها در هیئت نظارت بر مطبوعات اعتراض دارند
کوگانا / از نظر کمیسیون فرهنگی این انتخابات غیر قانونی است
ندای گناباد / حتی نماینده های اصلاح طلب مجلس هم به نحوه انتخاب نماینده رسانه ها در هیئت نظارت بر مطبوعات اعتراض دارند