نماینده مردم فریمان و سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس گفت: مردم در عمل باید آثار عینی نگاه متحولانه را در زندگی خود ببینند و نگاه نو نمایندگان مبتنی بر مطالبات ملی و افق آینده انقلاب باشد.
سید احسان قاضی زاده هاشمی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در تشریح ویژگی های مجلس تحولخواه گفت: بحث تحولخواهی یک موضوع کلیدی است که در کنار عدالت و پیشرفت به عنوان زیر ساخت نظام تصمیم گیری و اجرایی، توسط رهبر معظم انقلاب مطرح شده است.
وی با بیان که تحولخواهی به معنی نوگرایی و نو اندیشی است ادامه داد: تحول در سیاست گذاری ها و بازنگری در سیاست ها باعث خروج کشور از حالت رکود در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می شود و زمینه مشارکت نسل جوان را بوجود می آورد.
نماینده مردم فریمان و سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس شوری اسلامی عنوان کرد: در روش ها و نگاه ها باید شاهد نگاه نو باشیم؛ اینکه تعریف نگاه نو چیست و دارای چه پارامتر ها و ساختار هایی است، اندیشمندان،کارشناسان و نمایندگان مجلس در کمیسیون های تخصصی با هم فکری می توانند فارغ از بحث های سنتی و ساختاری نگاه جدیدی را بوجود بیاورند.
وی با بیان این که شرایط کشور بگونه ای است که در مجلس یازدهم باید نگاه تحول محور حاکم باشد، تاکید کرد: در عمل مردم آثار عینی نگاه تحول گرایانه را در زندگی خود باید ببینند و نگاه نو نمایندگان مبتنی بر مطالبات مردم و افق آینده انقلاب باشد.
قاضی زاده هاشمی عنوان کرد: برای آینده انقلاب اسلامی ایران فارغ از برنامه پنج ساله که در قالب برنامه های پنج ساله توسعه در مجلس رسیدگی خواهد شد، افقی باید وجود داشته باشد تا برنامه های بودجه ای، عملیاتی و حوزه های قانونگذاری به دور از شعارگرایی، صریح، موجز و متقن باشد تا منجر به برداشت های مختلف نشود.
وی افزود: این ها نکاتی است که باید در بحث نگاه تحولگرا در مجلس داشته باشیم و نمایندگان باید عملگرایی بیشتری برای حل مشکلات مردم داشته باشند.
نماینده مردم فریمان و سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با نگاه تحول گرایی می توان ساختار های سنتی و تکراری به بودجه ای و گزارش تفریغ که باعث ناکارآمدی ساختار های مختلف شده را تغییر داد.
وی بیان کرد: بجای بسیاری از ساختار سازی های جدید باید نگاه تحول محور در نوع رویکرد ها و برنامه ها وجود داشته باشد که مجلس می تواند در این زمینه ریل گذاری کند.
قاضی زاده هاشمی بیان کرد: نمایندگان در روش ها و نوع کار خود باید از قوای کارشناسی و فکری مختلف استفاده کنند و از گروه های اندیشه ورز و اندیشکده ها کمک بگیرند.
وی با بیان این که مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی در زمینه تحول نقش وسیع تر و وثیق تر ایفای کند، تصریح کرد: حوزه های مختلف برنامه ریزی نمایندگان باید تابع مبانی منطقی و نگاه نو باشد.
نماینده مردم فریمان و سرخس و بخش های احمدآباد و رضویه در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: نگاه نمایندگان باید حل مساله باشد نه ایجاد مساله که اگر با این نگاه بتوانیم پیش رویم می توانیم برنامه ها و رویکرد های عملگرایانه را برای چهار سال آینده ریل گذاری کنیم.
وی یاد آور شد: در برخی از موضوعات اقتصادی و معیشتی که دغدغه بیشتر مردم است مجلس می تواند با نگاه و رویکرد تحول محور حرکت خود را بیش از گذشته پیش ببرد.
انتهای پیام/
آیینه رسانه ها :
تحولخواهی نمایندگان باید در زندگی مردم نمود پیدا کند / خبرگزاری خانه ملت